Binnen OSV Oss worden er door de evenementencommissie door het jaar heen verschillende evenementen georganiseerd.

Doopduiken

We beginnen het duikseizoen in april met de doopduik. Hier worden alle nieuwe leden van de club ‘gedoopt’ voor hun eerste buitenwaterduik. Hier wordt altijd iets speciaals van gemaakt want voor elke duiker is de eerste buitenwaterduik een spannende gebeurtenis. Hier is de hele familie bij welkom en er zijn ook veel andere duikers aanwezig om deze eerste duik van onze nieuwe leden mee te maken.

Klik hier voor foto's van voorgaande doopduiken
 
Zeelandweekend

Ook zijn er elk seizoen 2 weekenden waar we met de hele vereniging naar Zeeland gaan om daar een paar mooie duiken te maken en een gezellig weekend met z’n allen te beleven. Deze weekenden zijn in juni en in september. Meestal wordt er gebruik gemaakt van de faciliteiten van de camping de Wijde Blick in Renesse of van camping d’n Osse in Brouwershaven. Je kunt hier samen met leden een blokhut huren of gezellig met het gehele gezin met de caravan komen. Er worden duiken gemaakt in de Grevelingen en indien mogelijk ook in de Oosterschelde. Een gezellig weekend voor heel het gezin!

Klik hier voor foto's van voorgaande zeeland weekenden
 
Doopduik
Doopduik
Nieuwjaarsduik

Overige evenementen

Door het jaar heen worden er nog een paar ‘fun-duiken’ georganiseerd zoals op 2e Paasdag of rond Koninginnedag. Er worden op verschillende duikstekken gedoken om daar een leuke en gezellige dag te hebben. Voor de catering wordt dan natuurlijk gezorgd!
 
Ook wordt er elke maand (zomer en winter!) de ‘Maandduik’ georganiseerd. Hierbij worden er ook andere duikstekken door heel het land aangedaan of zelfs ‘indoor’ duiklocaties in Duitsland of België. Dus voor ieder wat wils!!

Klik hier voor foto's van de voorgaande overige evenementen

All for Joomla All for Webmasters